t

missnine ♥

szerintem hiába vártam hogy leesnek a csillagok, én nem tehetek semmit hisz csak az ég vagyok...

Friss topikok

  • d ♥:(2011.05.01. 20:12) nemtudom..
  • dé06: most megnyugodtam. komolyan:) (2009.12.18. 16:13) te vagy azasrác.
  • dé06: jaja láttam:) (2009.10.06. 14:46) autumn.
  • csillaglány: :D:D:D énis meglepődtem (: (2009.08.16. 05:19) egyszermajd___
  • dream_like: Vajon hol van a valódi "Én"? Mikor minden helyzetben magunkat adjuk. Mikor a szavakat nem az eszün... (2009.08.14. 00:42) nehéz.

Utolsó kommentek

gondolat

2010.12.19. 18:12 :: csillaglány

amikor a párok, már régóta vannak együtt, a körülöttük lévő emberek gondolatába beférkőzik az a kis valami amitől arra a következtetésre jutnak, hogyha már van egy kis akadály, akkor a pár bizonyos módon szakítani fog, az olyan jellegű felkiálltással, hogy "hiszem már amugyis olyan sokat voltak együtt.." vagy a jobb verzió "biztos már unják egymást".ezek a reakciók, elindítanak egy olyan folyamatot az egyes nő nemű egyénekben, hogy a kapcsolatban élő férfi biztos vágyik már valami újra, ezért becserkészhető állapotban van.
ez még több bonyodalmat szül, mert a férfinak vagy tetszik ez az "új" dolog, vagy nem és nem meri megmondani, csak sodródik az árral, amig ott nem találja magát hogy a kapcsolata romokban hever, emiatt a sodródás miatt. és itt joggal mondhatják hogy "biztos már unták egymást." pedig a szerelem nem ez. a szerelem az, amikor már nagyon hosszú idő után is, akármennyire készít ki a párod bármilyen hülyeségével, te szereted, és azzal az érzéssel kelsz fel mindennap hogy mellette a helyed, egyre többet szeretnél vele lenni, bármi van neked ő a másik feled. és nem kell az új, a bizonytalan.. mert te szeretsz valakit. persze ez nem mindig van így. van úgy hogy jön egy jobb fenekű nagyobb mellű szőke cicapicsa és a férfinak az esze elköltözik a farkába. ilyen esetekben a mi szívűnk összetörik, még jobban lerongyol minket a fájdalom, egyre csúnyábbnak érezzük magunkat, majd jobban és jobban leszünk. kikecmergünk az ágyból, helyre tesszük magunkat, szalad tovább a világ, míg végül találunk valaki olyat aki nem a mellünkért szeret, és keresi a biztonságot a szeretetünkben. aztán lehet hogy a régi visszatérne mert a szőkecicája talált valaki gazdagabbat, mi meg jót mosolygunk és éljük az életünket azzal, aki nem tenne minket kockára.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dooriii.blog.hu/api/trackback/id/tr972526267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
<
süti beállítások módosítása